6 Ocak 2011 Perşembe

Graf Weckerle Imperialwagen



Graf Weckerle isimli Alman modifikasyon firması ismini otomobil dünyasına altın harflerle yazdırmak istiyor. Bu bağlamda oldukça ilginç renk ve aksesuar kombinasyonlarıyla donattığı lüks otomobiller üzerinde çalışmaya başlayan firma, görünümün yanında performansa da önem veriyor.

Imperialwagen isimli çalışmasını Aston Martin DBS temelleri üzerine geliştiren firma bu aracı bej renge boyarken yan kısımda boydan boya uzanan turuncu şerit dikkat çekiyor. 21 inç çaplı jantları zambak desenli olan aracın iç mekanında da bu çiçeği görmek mümkün.

Jantlar gibi içeride kullanılan döşeme ve kaplamaların rengi ve şekli de her müşterinin beğeneceği tarzda değil. Kahverengi deri döşemeyle kaplanmış koltuk, ön konsol ve kapı içlerine, üzerinde marka ismi yazan turuncu şeritler eşlik ederken aralara serpiştirilmiş zambak desenli döşemeler bir piknik örtüsüne daha çok yakışacakmış gibi duruyor.

Görünüm modifikasyonu tartışmalı olan aracın kaputunun altındaysa müşterileri sevindirecek değişiklikler bulunuyor. Yeniden programlanan elektronik kontrol ünitesi sayesinde 560 beygir güç üretebilen 5.9 litre hacimli v12 motor standart üniteden 50 beygir daha güçlü.

Coupé’nin yanında Volante ve DB9 modellerine de uygulanabilen modifikasyon çalışmalarının fiyatlarıysa istenen aksesuarlara göre büyük değişiklik gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder