9 Ekim 2009 Cuma

Honda Step WGN


Honda, Japonya pazarında satışa sunduğu minivan modelinin dördüncü neslini 2009 Tokyo otomobil fuarında tanıtacağını açıkladı.

Sadece 4 yıl üretimde kalan üçüncü nesil modelin ardından daha tutucu çizgilerle yollara çıkacak olan aracın köşeli çizgileri ikinci nesil modelleri andırıyor. Kayar arka kapılara sahip 8 kişilik van 4.7 metre uzunluğa sahip.

İkinci sıra koltuğu öne doğru katlanarak geçişleri kolaylaştırırken üçüncü koltuk sırası, kullanılmadığı zamanlarda bagaj zemininde gizlenebiliyor. Aracın opsiyon listesinde panoramik tavan bulunurken ön yolcu tarafındaki kör nokta sorununu ortadan kaldırmak için "A" sütununa dışbükey bir ayna eklenmiş.

Kaza önleme sistemi ve viraj içi aydınlatması gibi ileri teknoloji güvenlik donanımlarına sahip olan aracın 2 litre hacimli motoru 150 beygir güç, 193 Nm tork üretebiliyor. İki tekerlekten çekişli modelde sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) kullanılırken dört tekerlekten çekişli modeller 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder