26 Şubat 2014 Çarşamba

MINI Clubman Concept


Geçtiğimiz yıl yeni nesil modelleri tanıtılan MINI'nin farklı gövde versiyonları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. 2014 Cenevre otomobil fuarında aracın Clubman modeli konsept haliyle sergilenecek.

Henüz bir konsept olsa da dış tasarımı seri üretim modelde çok değişikliğe uğramadan kullanılacak olan otomobilde sportif görünümlü tampon ve ön panjur, 19 inç çaplı jantlar, kapılarda oldukça aşağıya yerleştirilmiş yan aynalar, ince kapı kolları, ön çamurluk arkasına eklenen hava çıkışı, yatay yerleşime sahip LED stoplar ve spoilerin tasarımını aynalayan arka tampon dikkat çekiyor.


4.223 mm boya, 1.844 mm genişliğe ve 1.450 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin bagaj kapağı çift kanatlı tasarımı korusa da öndeki nesilde geriye doğru açılan küçük arka kapılar yerlerini ileriye doğru açılan standart kapılara bırakmış.

İç mekanda ana hatlar seri üretim modelleri hatırlatsa da detaylarda konseptin farklılıkları görülebiliyor. Dijital göstergelere sahip olan otomobilde Alcantara kaplı koltuklar, gri renkli tavan iç kaplaması, alt kısmı boşaltıılmış orta konsol ve dokunmatik kumanda elemanlarına sahip vites konsolu bulunuyor.

3 yorum:

  1. 5 kapı hb (daha doğrusu 6 kapı) hali ile önceki nesil clubman'dan bariz fazla satar daha işlevsel böylece aileye hitab ediyor. ve bu mini değil demeyin artık suv bile yaptılar. mini karakteri mi kaldı adamlar niş'ten anaakım'a evrildi.

    YanıtlaSil
  2. ön kısım zorlamayla bir jaguar e type olmus

    YanıtlaSil