28 Mayıs 2012 Pazartesi

Porsche 911 Club Coupe


Geçtiğimiz yıl tanıtılan 991 kod numaralı 911 Carrera, özel versiyonlarına kavuşmaya başladı. Bu yıl, kurulan ilk Porsche Club'ın 60. yaşını kutlayan Alman üretici, bu otomobil klübünü kuran 13 Porsche sahibinin anısına araçtan 13 adet üretileceğini açıkladı.

Koyu yeşil gövde rengi ve çift renkli, 20 inç çaplı jantlarıyla farklılık yaratan aracın kapılarında "911 Club Coupe" logoları dikkat çekiyor. Dört çıkışlı egzoz sistemi ve renkli kaliperleri de standart donanımda bulunan aracın aerodinamik paketinde büyük bir sabit spoiler de görev yapmakta.


İç mekanına geçilirken fark edilen ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve ön yolcu konsolunda bulunan sınırlı üretim logoları aracın özel olduğunu vurgularken dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi ve kabinin dört bir yanını saran deri döşeme standart donanımda bulunuyor.

911 Carrera S temelleri üzerine geliştirilen aracın 3.8 litre hacimli motorunun gücü, yeni tanıtılan kitle birlikte 430 beygire ulaşmış.

Dünya üzerinde bulunan yaklaşık 181.000 Porsche Club üyesinin almak için başvurabileceği aracın fiyatıysa 142.831 Euro olarak açıklandı.

3 yorum:

  1. hacı yeşiline boyamaışlar güzelim 911'i. halbuki siyah olsa ne güzel olmaz mıydı?

    YanıtlaSil
  2. hangi renkte kotu ki bu araba :) pembe yapsalar ses cikaracagimi sanmiyorum o derece.

    YanıtlaSil
  3. Çok çekici olmayan bir renk seçmiş olsalar da iç mekan rengiyle çok iyi uydurmuşlar.

    Ayrıca ben de renk konusunda çok seçici olmazdım heralde bir 911 kullansam :)

    YanıtlaSil