16 Ekim 2009 Cuma

Gemballa GT 750 Aero 3 Sport Exclusive


Porsche modelleri üzerine uzmanlaşmış Alman modifikasyon firması Gemballa, Cayenne Turbo temelli modellerine bir yenisini ekledi.

İlk bakışta dikkatleri üzerine çeken bir araç olan GT 750, Aero 3 paketiyle yeni gövde aksesuarlarına kavuşmuş. Ön ve arka tamponları yenilenen SUV daha büyük bir arka spoilerle donatılmış. Motor kaputunda artık hava yarıkları bulunan aracın marşpiyeleri değişirken artan iz genişliğini karşılamak için çamurluklar da genişletilmiş. 23 inç çaplı jantlarla sunulan araç istenirse özel inci beyazı rengine boyanabiliyor.

İç mekanda yenilenen direksiyon simidi dikkat çekerken orta konsolun üzerine ve ön koltukların arkasına yerleştirilen ekranlar yolcuların sıkılmaması için birebir donanımlar. Dört adet tekli koltuğu bulunan aracın arka koltuklarının arasında küçük bir buzdolabı bulunuyor.

Aracın etkileyici teknik verilerine gelecek olursak 4.8 litre hacme ve çift turbo beslemeye sahip v8 motorun artık 750 beygir güç, 1050 Nm tork üretebildiğini görüyoruz. Bu güçle birlikte otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması sadece 4.4 saniye sürerken maksimum sürat 300 km/s'i buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder