20 Nisan 2017 Perşembe

MG E-Motion


Yıllar önce Çinli SAIC grubuna satılan MG'den bir süredir haber alınamasa da kendi evinde yapılan fuarda marka yeni bir sportif araç konsepti sergiledi. Üstelik otomobil aynı zamanda çevreci.

Mazda modellerini andıran farlar ve Jaguar'ı çağrıştıran bir ön panjurla donatılan konsept, büyük jantlar, yukarıya doğru açılan kapılar, yan aynalar yerine geçen kameralar, difüzör, spoiler, panoramik cam tavan ve arka çamurlukların üzerine kadar uzayan LED stoplara sahip.


İç mekanda üst ve altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dört adet tekli koltuk, dijital gösterge paneli, dokunmatik kumandalardan oluşan vites ve orta konsoluyla aynı şekilde kumandalarla donatılan kapı kolları görülebiliyor.

Otomobilde kullanılan elektrik motorları hakkında bilgi verilmese de aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasının 4 saniyeden az sürdüğü ve menzilinin 500 km olduğu belirtiliyor.

5 yorum:

  1. Direk görünce Mazda sandım abi sende belirtmişsin zaten.

    YanıtlaSil
  2. Bir ay önce motor1.com'a youtube testlerinde seni görmek istediğimi yazmıştım fakat bir cevap gelmedi. Galiba gmail'e bakmıyorlar bunu nereden onlara duyura bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de varım testlerde aşk olsun. :)

      Hatta gelecek hafta bir tane daha geliyor.

      Sil
  3. Onur Bey;
    Yakın zamanda Türkiye pazarına girecek yeni markalar olacak mı? Örneğin filolar için uygun fiyata çin menşeili otomobiller gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim yok ama bu gidişle yakında Çin baskını yaşayabiliriz. Bir de Lada geliyordu yine ama gelemedi bir türlü adam gibi.

      Sil