16 Mart 2016 Çarşamba

Mercedes-Benz CLA Serisi


Alman üretici Mercedes, A Serisi'nin ardından bu aracın daha sportif görünümlü dört kapılı coupé ve shooting brake gövde seçenekli kardeşi CLA Serisi'ni de makyajladı. Yüzeysel kalan makyaj teknik anlamda da öne çıkmıyor.

Tamponlar, ön panjur ve egzoz çıkışları hafifçe de olsa yenilenen otomoblin jant seçenekleri zenginleşirken gövde renkleri arasına da yeniler eklenmiş. Stopların iç tasarımları değişirken LED farlar opsiyon listesine alınmış.


Ana hatları değişmeyen iç mekanda yeni direksiyon simidi, farklı döşeme ve kaplama seçenekleri, ek kromajlı çerçeveler, daha büyük ve ince yapılı bilgi ekranı, elden geçirilmiş gösterge tablosu, dijital ekranlı havalandırma kumandaları ve metal görünümlü düğmeler dikkat çekiyor.

Motor seçeneklerinde bir yenilik bulunmayan ailenin, hacimleri 1.5 ile 2.1 litre arasında değişen benzinli ve Diesel üniteleri 109 ile 381 beygir arasında güç üretmeye devam ediyor.

2 yorum:

  1. Tanıtım resimlerinde kırmızı araçta CLA200d yazıyor. (Fakat yanında 4matic yazıyor) C serisindeki gibi 1.6 136 bg dizel mi demek ? Yoksa yine 109'luk dizel mi gelecektir ?

    YanıtlaSil