9 Nisan 2013 Salı

Ford Transit Courier


Ford'un B460 kodlu araç ailesi genişliyor. Geçtiğimiz ay tanıtılan binek model Tourneo Courier'ın ardından şimdi de sıra ticari versiyon Transit Courier'da.

Binek versiyondan en büyük farkı siyah renkli tamponları olan aracın ön kapıları haricinde yanlarda ve arkadaki bütün camları yerlerini sac panellere bırakmış. İç mekanını da platform kardeşi Fiesta ile paylaşan Transit Courier 2.3 metreküpe ulaşan bir yükleme hacmi sunuyor.


4.16 metre uzunluğa sahip olan aracın taban seviyesinde taşıyabileceği en uzun yük 1.62 metre olsa da opsiyonel olarak sunulan ve katlanıp yatırılabilir yolcu koltuğu ile bu uzunluk 2.59 metreye ulaşıyor. Bagaj bölümünde birçok sabitleme noktası sunan araça opsiyonel olarak LED bagaj aydınlatması da eklenebiliyor.

Tamamı Start-Stop sistemiyle donatılan motorlarını da platform kardeşinden tanıdığımız araçta kullanılan 1.5 ve 1.6 litre hacimli turbo Diesel üniteler 75 ve 95 beygir güç üretebilirken 1 litre hacimli benzinli motor 100 beygir gücünde.

4 yorum:

  1. iç mekan güzel görünüyor ama ford orta konsoldaki ekranı neden o küçük seçiyor? biraz daha büyütse aracın maliyeti uçacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük hesaplar yapan bir firma oldu Ford. Adamlar korktular tabi batmaktan.

      Sil
  2. Çok çok afedersiniz güzelim Connect kültürünü sikip atmış Ford. Rezalet bir tasarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. araç uzak ara sınıfındaki en iyi tasarım.kalas gibi duran fiorinodan kat ve kat önde.

      Sil