8 Kasım 2012 Perşembe

Hyundai Genesis Coupé R-Spec Track Edition


Hyundai ve ARK Performance bu yıl da güçlerini birleştirdi. SEMA Show'da bir Genesis Coupé olarak görülebilen ortaklık sonucunda Hyundai'yi pistlerde temsil edebilecek bir araca daha kavuşulmuş oldu.

Gövdesinin büyük bir kısmı yeniden şekillendirilen otomobilin yeni ön tampon ve panjur takımında açısı ayarlanabilen bir splitter ve deflektörler dikkat çekiyor. Kaputunda ek hava çıkışları bulunan aracın yan etekleri de dışarıya doğru uzatılmış.


19 inç çaplı jantlarla donatılan Genesis Coupé'nin arkasına geçildiğinde karartılmış stoplar, açısı ayarlanabilen bir spoiler, daha sportif görünümlü bir tampon ve yeni egzoz sisteminin dörtlü çıkışı görülebiliyor.

Fren ve süspansiyon sistemleri de yenilenen otomobilin iç mekanı da yarışmaya hazır bir görünüme sahip. Yangın söndürücü, takla kafesi, dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve tek hamlede sökülebilen direksiyon simidi gibi donanımlara sahip olan aracın yaşam alanında siyah süet döşemeler ve kırmızı renkli dikiş iplikleri de yer alıyor.

3.8 litre hacimli v6 motoru adeta baştan yaratılan otomobil 395 beygir güç, 460 Nm tork üretebiliyor. Bu gücü arka aksa sağlıklı bir şekilde aktarabilmek için 6 ileri vitesli manuel şanzıman da güçlendirilmiş.

3 yorum:

  1. hyundai cok feci yol aldi bu ne guzelliktir ya. veloster i30 i40 genesis coupe cok feci araclar.

    YanıtlaSil
  2. Marka ve modeli yazmasan tanıyamazdım. Bu ne olmuş böyle yawww...

    YanıtlaSil
  3. hyundai yola gelmeye başladı abilerinin tasarımlarını harmanlaması yaramış markaya eskiden en nefret ettiğim araçtı

    YanıtlaSil