26 Kasım 2012 Pazartesi

Dodge Charger Daytona


Kendisi zaten ünlü bir model olan Dodge Charger'ın efsaneleşmiş donanımı Daytona yeniden aileye katılıyor. 2.500 adetlik sınırlı üretim sayısı belirlenen paket sadece v8 motorla birlikte alınabilecek.

Siyah renkli tavan ve kaput süslemelerinin yanında 20 inç çaplı jantlar, Daytona grafikleri, dörtlü egzoz çıkışı ve bagaj kapağının üzerine eklenen büyük spoiler ile kolayca tanınabilen otomobil R/T donanımının üzerine 2.995, R/T Road&Track paketinin üzerineyse 2.500 Dolar ödeme yapılarak alınabiliyor.


Dört gövde rengiyle sunulacak olan otomobilin iç mekanında siyah renkli deri ve Alcantara döşemelerle kontrast renkli dikiş iplikleri dikkat çekiyor. Koyu mavi renkli ışıklandırmasıyla dikkat çeken iç mekanda sınırlı üretim plakası ve Daytona logoları bulunuyor.

Kaputu altında görev yapan 5.7 litre hacimli v8 motor 370 beygir güç, 535 Nm tork üretebilen otomobilde 552 Watt çıkış gücüne sahip Beats ses sistemi de standart olarak görev yapacak. Araca sahip olmak isteyen potansiyel müşteriler 32.990 Dolar seviyesinden başlayan fiyat etiketiyle karşı karşıya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder