5 Şubat 2011 Cumartesi

Renault Monaco GP


Renault'nun Monaco GP isimli donanımına yeni modeller katıldı. Daha önce Laguna Coupé temelli versiyonlarını tanıttığım Monaco GP'nin sunulduğu yeni araçlar Mégane Coupé ve RS modelleri oldu.

Mégane Coupé temelli modeli Dynamique donanım seviyesi üzerine geliştirilen otomobilde bu donanıma özel beyaz gövde rengi, siyaha boyanan 17 inç çaplı jantlar, ayna muhafazaları, sis farı çerçeveleri, arka difüzör, ön splitter ve far zeminleriyle birlikte sunuluyor.

Dışında olduğu gibi iç mekanında da Monaco GP logolu parçalar bulunan otomobilin koltukları siyah renki deri döşemeye sahip. Devir göstergesi beyaz zeminli olan aracın donanımında beyaz renkli dikiş iplikleri, alüminyum pedal seti, direksiyonel Bi-xenon farlar, navigasyon sistemi ve GT modellerine özgü tamponlar bulunuyor.

Motor seçenekleri arasında ülkemize ithal edilen bir ünite bulunan otomobilin sunduğu diğer motorlar 2 litre hacimli. Bu hacimden 180 beygir güç alabilen turbo beslemeli benzinli versiyonun yanında 130 ve 160 beygir gücündeki turbo Diesel motorlarla da alınabilen otomobilin ülkemize gelen motor seçeneğiyse 130 beygir gücündeki 1.4 litre hacimli ve turbo beslemeli benzinli model.

RS temelli modelleri 18 veya 19 inç çaplı jantlarla alınabilen Monaco GP paketi Cup paketiyle birleştirildiğinde limitli kaydırmalı diferansiyel standart olarak sunulurken donanımda Bose marka ses sistemi, elektrikli ve ısıtmalı sürücü koltuğu ve beyaz dikişli deri koltuklar bulunuyor.

Serinin ilk modeli Laguna Coupé'nin donanımı üzerinde bir değişiklik yapılmazken motor seçenekleri arasından 3 ve 3.5 litre hacimli üniteler çıkartılmış. Motorlarının tamamı 2 litre hacimli ve turbo beslemeli olan aracın benzinli versiyonları 170 (Otomatik şanzıman) ve 205 beygir güç üretebilirken Diesel modeller 150, 175 (Otomatik şanzıman) ve 180 beygir güç sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder