14 Şubat 2013 Perşembe

Holden VF Commodore SS V


GM'in Avustralya kolu Holden geçtiğimiz günlerde tanıttığı VF Commodore ailesinin sportif versiyonunu da üretime hazır bir konsopt olarak sergiledi. İki gün sonra Chevrolet SS ismiyle global tanıtımı yapılacak olan otomobil de bu şekilde erken bir tanıtıma sahip oldu.

Daraltılmış ön panjur, daha geniş hava girişine sahip ön tampon, karartılmış farlar, siyah renkli, 20 inç çaplı jantlar, daha kalın yan etekler, SS V logoları ve dört çıkışlı egzoz sistemi gibi farklılıklar sunan sportif Commodore'un bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler eklenirken arka tampon alt kısmı yeniden tasarlanıp siyaha boyanmış.


İç mekana geçildiğinde Opel modellerinden tanıdığımız direksiyon simidinin alt kısmı düzleştirilmiş olduğu görülebilirken orta konsolun üst kısmında 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran dikkat çekiyor. Ekranın hemen altına müzik sisteminin kontrollerini ekleyen Holden daha da aşağıya havalandırma sistemi kumandalarını yerleştirlmiş.

Mavi renkli ambiyans ışıklandırmasına sahip olan otomobilin gösterge panelindeyse kırmızının da varlığı hissediliyor. Elektro-mekanik el freniyle donatılan aracın ön koltuklarında daha yüksek yan destekler ve ek baldır destekleri kullanılırken kapı içi ve ön konsolda Alcantara döşemeler dikkat çekiyor.

Henüz motoru resmi olarak tanıtılmayan araçta Brembo imzalı fren sistemi ve sertleştirilmiş bir süspansiyon sistemi kullanıldığı açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder