11 Şubat 2013 Pazartesi

Holden VF Commodore


GM'in Avustralya'da satılan alt markası Holden en popüler modellerinden Commodore'u yeniledi. A.B.D. pazarında Chevrolet SS adıyla satılacak olan otomobil eskisinden daha zengin donanımıyla da dikkat çekecek.

Genel olarak sade bir tasarım sunan otomobilin önünde sportif görünümlü kaput, tampona entegre edilmiş LED gündüz farları ve büyük farlar dikkat çekerken yan kısımda, ön çamurlukların arkasına yerleştirilen havalandırma ızgaraları ve büyük jantlar gözden kaçmıyor.


Genişletilmiş çamurlukları sportif bir görünüm sunan yeni Commodore'un bagaj kapağının üst kısmı bir spoiler şeklini alırken alt kısmı siyaha boyanmış arka tamponda çift egzoz çıkışı dinamik görünümü pekiştiriyor.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan otomobilin tanıtım videosunda görülebildiği kadarıyla orta konsolunun üst kısmına büyük bir navigasyon ekranı yerleştirilirken bu bölümde bulunan havalandırma ızgaraları dik yerleştirilmiş. Cam açma kumandaları da sonunda kapı içlerine alınan Commodore'un direkiyon simidini de Opel modellerinden tanıyoruz.

Motor seçenekleri de henüz açıklanmayan aracın donanımına kör nokta uyarı sistemi, paralel ve dik park edebilen otomatik park yardımcısı, çapraz trafik uyarısı ve yüksek çözünürlüklü heads-up display eklenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder