2 Temmuz 2011 Cumartesi

Audi R8 Limited Edition


Alman üretici Audi, R18 ile 2011 yılında, Le Mans'da elde ettiği 10. birinciliğin şerefine İngiltere pazarına özel bir R8 modeli tanıttı. Görünümünde küçük değişiklikler yapılan aracın motorundaysa bir geliştirme çalışması yapılmamış.

Titanyum grisi gövde renginden kolayca tanınabilen araçta R8 GT'yi anndıran aksesuarlar arasında koyu renkli, 19 inç çaplı jantlar ve kırmızı fren kaliperleri bulunuyor. Opsiyonel olarak alınabilen karbon paketinde yan aynalar, ön splitter ve R8'in imzası halini alan kapı arkası şeridi karbon fiberden üretilirken aydınlatılmış motorun plastik üst kapağı da bu malzemeden üretilmekte.

İç mekanda aydınlatılmış kapı eşikleri, alüminyum pedal seti ve navigasyon sistemi dikkat çekerken Kırmızı ve siyah renkli deri döşemeler, kırmızı dikiş iplikleri, ışıklandırma paketi, Bang & Olufsen ses sistemi ve emniyet kemerlerine entegre mikrofonlara sahip Bluetooth bağlantısı standart olarak sunulmakta.

Manyetik süspansiyon sistemini de standart donanımında barındıran araçtan sadece 100 adet üretilecek ve her araç 93.935 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlardan satılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder