1 Aralık 2010 Çarşamba

Audi A6


Audi A6'nın merakla beklenen yeni modelinin ilk fotoğrafları basına dağıtıldı. Güncel modelden daha dinamik bir görünüme sahip olan yeni nesil A6'nın motorlarında da ciddi iyileştirmeler yapılmış.

Önden bakıldığında köşeli farlarının Quattro Concept ve e-tron Spyder konseptlerine göndermeler yaptığı görülen otomobilin yan yüzeyinde büyük bir değişim yokken arka görünüm A4 modelini andırıyor. İç mekan tasarımı A8 ve A7 Sportback modellerinden esintiler taşıyan otomobilin bu kısmında da kalite seviyesi artırılmış.

Motorlar hakkında henüz kesin bir açıklama yapılmış olmasa da 2 ve 3 litre hacimli turbo Diesel ünitelerin ikişer güç seviyesine sahip olacağı biliniyor. İlk etapta tanıtılacak olan benzinli motorlarınsa 2.8 ve 3 litre hacimli v6 üniteler olması bekleniyor. Yeni A6'nın en farklı motor kombinasyonuysa hibrit modelde karşımıza çıkacak. Mart ayında A8 Hybrid modelinde tanıtılan hibrit ünite bu otomobilde de görev yapacak.

4 yorum:

  1. olsa da binsek demi len meendis.

    YanıtlaSil
  2. Artık Audi almak isteyen müşteriler, sadece boyut ve donanıma göre alabilecekler. Tüm araçları standart görünüme kavuşturdu Audi sonunda :)

    YanıtlaSil
  3. a4 için yeni yüz ne zaman acaba..

    YanıtlaSil
  4. 2011 yılı içerisinde hafif bir makyaj bekleniyor A4 için. Yeni model içinse daha birkaç yıl beklemek gerek.

    YanıtlaSil