8 Temmuz 2010 Perşembe

Smart Fortwo Edition Lightshine


Smart, Fortwo'nun makyajlı modelleriyle birlikte özel bir donanım paketini de tanıttı. Edition Lightshine adlı paket, Passion donanım seviyesini temel alıyor.

Coupé ve cabrio gövde seçenekleriyle birlikte alınabilecek olan otomobil yeni renk seçeneklerinden mat yeşil veya metalik maviye sahip olabilecek. Dışında, yeni tasarım 15 inç çaplı jantlar, aynaların kenarında bulunan "Lightshine" logoları, LED gündüz farları ve farların iç kısmının gövde rengi olması dışında bir yenilik sunmayan aracın içerisinde yeni paspaslar, orta konsol üzerinde bulunan ek göstergeler, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, iyileştirilmiş ses sistemi ve Bluetooh bağlantısı bulunuyor.

Güvenlik kafesi ve ön panjur çerçevesi gibi kontrast oluşturan elemanları mat krom renkte sunulan araç, 71 veya 84 beygir güç üretebilen benzinli veya 54 beygir gücündeki turbo Diesel motorla birlikte alınabiliyor. Almanya'da Passion donanımlı bir Fortwo'dan 2.065 Euro daha pahalıya satılan araç mat yeşil renk ile alınırsa 155 Euro ek ücret ödeniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder