11 Temmuz 2010 Pazar

Hyundai i20


Hyundai'nin küçük hatchback modeli i20'nin İngiltere'de satılan modelleri artık çevreye daha saygılı. Egzoz emisyon değerleri aşağıya çekilen otomobillerde donanım güncellemeleri de bulunuyor.

1.2 litre hacimli benzinli motoru artık kilometre başına 119 gram CO2 salgılayan otomobilin 1.4 litre hacimli benzinli motoru için bu değer 129 gram/km olmuş. 75 beygir güç üretebilen turbo Diesel motorunun ortalama CO2 emisyon değeri 6 gram/km düşüşle 110 gram/km'ye gerilerken 90 beygir güç üretebilen turbo Diesel motor, 6 ileri vitesli yeni şanzıman sayesinde %7.2 yakıt ekonomisi sağlıyor.

Yeni şanzımanın dışında araçta sunulan yenilikler ön tampon altına eklenen spoiler, ekonomik kullanım sırasında vites değişim zamanını belirten ışıklı gösterge, alternatör çalışmasını düzenleme sistemi ve daha az sürtünme sağlayan motor yağı olarak açıklanıyor.

Bunların yanında göstergeleri artık mavi bir ışıkla aydınlatılan otomobilde Bluetooth bağlantısı ve sesle arama sistemi donanıma eklenmiş. İngiltere'de 9.520 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlarla satılan i20, kilometre sınırı olmaksızın 5 yıllık garantiyle sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder