27 Temmuz 2012 Cuma

JE Design Progressor


Porsche'nin popüler SUV modeli Cayenne için hazırlanan gövde kitleri arasına JE Design paketi de katıldı. Oldukça kapsamlı bir görünüm değişimi sunan firma motor modifikasyonunda da var.

Cayenne'in görünümünü büyük ölçüde değiştiren JE Design dev bir ön panjura sahip olan ön tampona dört adet sis farı eklerken ek hava yarıkları bulunan kaputun şeklini de değiştirmiş. Araç için 22 inç çaplı jant seçenekleri sunan firma çamurlukları genişletirken yan etekleri de paralel olarak büyütmüş.

Arka kısımda yeni egsos sisteminin çıkışlarına da ev sahipliği yapan sportif tampon tasarımı dikkat çekerken bagaj kapağı üzerinde bulunan spoilere ek olarak kapak camının yanlarına deflektörler eklenmiş. Aracın hem daha güçlü görünmesi hem de daha başarılı yol tutuş özelliklerine sahip olması için süspansiyon sistemi de alçaltılmış.

Cayenne ailesinin hem Diesel hem de benzinli motorları için modifikasyon kitleri sunan JE Design Cayenne Turbo temelli bir araç olan Progressor için sunduğu paketle çift turbo beslemeye sahip 4.8 litre hacimli v8 motorun gücünü 610 beygire yükseltmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder