2 Haziran 2011 Perşembe

Volkswagen Golf GTI Cabriolet


Volkswagen'in Wörthersee yenilikleri arasında Golf Cabriolet modelleri öne çıkıyor. Gün içinde Golf R Cabriolet'yi tanıtan Alman marka şimdi de efsanevi GTI'ın üzeri açılabilen versiyonunu konsept olarak sergiliyor.

Golf R Cabriolet'nin aksine görünüşünde, standart Golf GTI'a göre ufak tefek değişiklikler bulunan aracın ön tamponunun alt ızgara kısmı daha sportif bir tasarıma sahipken daha da aşağıda bulunan splitter genişleyen çamurlukların üzerinde bulunan karbon fiber eklemelerle uyumlu bir şekil sunmakta. Yan etekleri de dışarıya doğru genişletilen aracın alt kısmını boydan boya kaplayan bu siyah şerit arka tamponda da kendisini gösteriyor.

Arka kısımda Golf GTI'dan farklı olarak basık tasarımlı çift egzoz çıkışı kullanılırken yine bu modelden farklı olarak jantlar 19 inç çaplı seçilmiş.

Golf R Cabriolet'de olduğu gibi üzeri açılmayan modeliyle aynı motora sahip olan aracın turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli ünitesi 210 beygir güç üretebilmekte.

2 yorum:

  1. gereksiz bir araç. sanki şahin'in üstü açılmış gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  2. hı hı şahin tabi.. tabi tabi gereksiz de.. şu güzelliği şahinle kıyaslayan gözler ne için enerji tüketimi yapıyor ah bi' bilebilsem.

    YanıtlaSil