19 Eylül 2018 Çarşamba

Mercedes-AMG A35


Mercedes-AMG model ailesi genişliyor. Güncel A Serisi'nin şimdiye kadar tanıtılan en güçlü modeli aynı zamanda AMG ailesine giriş aracını temsil ediyor. Beş kapılı modelin performansıysa yine etkileyici.


Dışarıdan bakıldığında çok daha agresif görünen tamponlar, farklı ön panjur, 18 inç çaplı jantlar, farklı yan etekler ve çift egzoz çıkışıyla kardeşlerinden ayrılabilen otomobilde birçok jant seçeneği ve ön deflektörlerle daha büyük bir arka spoiler gibi parçalar sunan aero paketi alınabiliyor.
Süspansiyon sistemi elden geçirilen otomobilin fren sistemi de göçlendirilmiş. Önde dört pistonlu kaliperler 350 mm çaplı disklerle eşleştirilirken arkada 330 mm çaplı diskler kullanılmış.

İç mekanda da beklenen değişikliklere sahip olan A35'te metal pedal seti, sportif yan ve alt desteklere sahip koltuklar, farklı grafiklere sahip gösterge tablosu ve daha kalın bir direksiyon simidi kullanılmış.


Kaputu altında yer alan turbo beslemeli motor 2 litre hacimli olan model 306 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan araç 0'dan 100 km/s sürate 4.7 saniyede ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder