21 Şubat 2018 Çarşamba

Porsche 911 GT3 RS


Güncel 911 ailesinin yenilenmesine kısa bir süre kala Porsche, serinin en büyük silahlarına görev vermeye başladı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan GT2 RS'in ardından şimdi de sıra GT3 RS'te.


Biraz daha uzun bir splitter ve geniş ön çamurluklarla hemen tanınan otomobilde siyah çerçeveli farlar, farklı biçimlendirilmiş yan etekler, büyük spoiler, hava girişlerine sahip bagaj kapağı, arka cam altında yer alan 3. fren lambası, önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlarla özel gövde grafikleri görev yapıyor.


İç mekana geçildiğinde karbon fiber koltuklar ve hafifletilmiş kapı kaplamaları görülebilirken Weissach paketiyle birlikte farklı karbon fiber parçalar ve magnezyum jantlar donanıma ekleniyor. Bu haliyle 1.430 kg gelen otomobile Clubsport paketiyle de takla kafesi, yangın söndürücü ve altı noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ekleniyor.


Kaputu altında, atmsferik emişli, 4 litre hacimli, 6 silindirli Boxer motor bulundurmaya devam eden 911 GT3 RS'in gücü 520 beygire yükselmiş. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 3.2 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 312 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder