28 Haziran 2011 Salı

Chevrolet Camaro Transformers Special Edition



Transformers serilerinde Bumblebee isimli Autobot'u canlandıran Chavrolet Camaro, Dark of the Moon filminin beyaz perdeye yansımasına az bir süre kala yollara çıkıyor.

Daha önce de bir Transformers özel versiyonuna sahip olan Camaro'nun bu kiti aslında 3.000 Dolar değerinde bir paket. 2LT ve 2SS donanımlarıyla birlikte alınabilen Transformers Special Edition sadece sarı renkli dış renk ve gövde üzerinde çift beyaz şeritle alınabilecek. Ön çamurluklar üstünde ve jantların merkezlerinde Autobot logolarıyla dikkat çeken aracın dış mekanında başka değişiklik bulunmuyor.

İç mekanda siyah renkli deri döşeme ve bu renkle kontrast oluşturan sarı renkli dikiş iplikleri dikkat çekerken koltuk kafalıkları ve ön kol dayanağının üzerinde bulunan Autobot logoları otomobilin kimliğini belli ediyor.

Teslimatı Eylül ayında başlayacak olan araç için bir de gövde altı paketi sunuluyor. Siyah renkli ön splitter, yan etekler ve difüzörden oluşan paketle birlikte 21 inç çaplı, siyah renkli jantlar da alınabiliyor.

2 yorum:

  1. ilgiyle takip ediyorum blogunu,işin ehli olarak camaro hakkındaki şahsi değerlendirmelerin nelerdir?soruyorum çünkü ya çok beğeniliyor yada yerin dibine batırılıyor.evet sence?

    YanıtlaSil
  2. A.B.D.'de alınacaksa gayet mantıklı bir araç Camaro. Fiyatı ve sunduğu performans başarılı. Avrupa ve şu yeni vergilerle Türkiye'ye geldiğindeyse birden fiyatına oranla çok kalitesiz bir araca dönüşüyor. Dinamik özelliklerinden de Avrupalı markaların kesinliğini beklememek gerekiyor.

    YanıtlaSil