28 Mayıs 2010 Cuma

Mercedes-Benz SLS AMG Türkiye Lansmanı


Alman üretici Mercedes, tanıtımını geçtiğimiz yıl yapmış olduğu süperspor otomobili SLS AMG'nin Türkiye lansmanını 27 Mayıs 2010 tarihinde Santralistanbul'da yaptı.

Lansman törenine Mercedes-Benz yetkililerinin yanında, 2010 Türkiye Grand Prix'si için ülkemizde bulunan Mercedes-Benz motorsporları direktörü Norbert Haug ve Michael Schumacher de katıldı.

SLS AMG'nin tanıtımından önce Mercedes GP Petronas Formula 1 takımı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Haug söz almazken Schumacher basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Soru cevap seansı sırasında "Üzerimde gri, beyaz ve siyah renkler olsa da kalbimin bir kısmı hala kırmızı" şeklinde konuşan Schumacher, Scuderia Ferrari kendi ismini anmasa da eski günleri unutmadığının da mesajını vermiş oldu.

Toplantının ardından verilen davet sonrasında yapılan törenle davetlilerin karşısına çıkan SLS AMG'yi Michael Schumacher ve Norbert Haug tanıttı.

Teknik verilerine buradan ulaşabileceğiniz aracın Türkiye lansmanı sırasında çektiğim fotoğrafları buradan görüntüleyebilirsiniz.

1 yorum: