24 Kasım 2016 Perşembe

Peugeot 301


Citroën C-Elysée'nin ardından şimdi de sıra ikizi Peugeot 301'de. Makyajlanan 301'in sunduğu yenilikler dış görünüşte yoğunlaşmış gibi dursa da donanım anlamında birçok iyileştirme yapılmış.

Yenilenen yüzüyle son dönem Peugeot modellerine daha çok benzeyen 301'de dik yerleşime sahip kromajlı ön panjur, ortadan daraltılmış farlar, LED gündüz aydınlatmasına sahip tamponlar, yeni jantlar ve 3 boyutlu görünüm sunan stoplar kullanılmış.


İç mekanda farklı göstergeler, yeni bir direksiyon simidi ve havalandırma kumandaları göze çarparken 7 inç büyüklükteki dokunmatik ekran C-Elysée'de olduğu gibi 301'de de kullanılıyor. Android Auto ve Apple CarPlay gibi bağlantı opsiyonları bulunan ekranda geri görüş kamerası görüntüleri de izlenebiliyor.

Bütün motor seçenekleri 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan 301'in 115 beygir güç üretebilen 1.6 litre hacimli benzinli motoru 6 ileri vitesli tam otomatik şanzımanla da alınabilecek. Diğer motor seçenekleriyse 1.2 litre hacimli, 82 beygir gücündeki PureTech ile 92 ve 100 beygir güç çıkışı sunan 1.6 litre hacimli turbo Diesel üniteler.

3 yorum:

  1. citroenden daha iyi gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayım far ve direksiyon için söylediniz galiba. Zira geri kalan tüm kısımlar aynı.

      Sil
  2. İşte şimdi tam bir pazarlama elemanı arabası olmuş: Suratta sahte bir gülümseme ifadesi...

    YanıtlaSil