22 Mart 2016 Salı

Shelby GT-H


2016 yılında kutlamalara bir yenisi eklendi. 1966 yılında Hertz ile yapılan anlaşma sonucunda 1.001 adet Ford Shelby 350GT-H hazırlayan Ford ve Shelby, birlikteliğin 40. yılında da aynı ortaklığı tekrarlamıştı.

50. yılda da bizlerle buluşan Hertz ve Shelby, tahmin edileceği gibi yine özel bir otomibile imza atmış. Bu sefer yaklaşık 140 örneği üretilmesi planlanan, Shelby GT temelli otomobil her zaman olduğu gibi siyah gövde rengi üzerine altın renkli grafiklere sahip olacak.


Hertz ve GT-H logolarıyla dikkat çeken araçta siyah renkli ve 19 inç çaplı jantlar, ek hava çıkışlarına sahip kaput, karbon fiber splitter, deflektöre sahip yan etekler ve spoiler gibi aksesuarlar bulunurken egzoz ve süspansiyon sistemleri yenilenmiş.

İç mekanda da bol bol Hertz logosu ve özel üretim plakaları bulunan otomobilin kaputu altında 5 litre hacimli v8 motor görev yapıyor. 2016 New York otomobil fuarında sergilenecek olan Shelby GT-H sadece otomatik şanzımanla üretilecek. Araçlar sadece Kuzey Amerika'nın bazı havaalanlarından kiralanabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder