27 Mayıs 2013 Pazartesi

MINI Paceman Cooper S Roberto Cavalli


Life Ball organizasyonuna destek vermek amacıyla her yıl bir modacıya farklılaştırılacak bir otomobil bağışlayan MINI bu sene de Paceman modelini Roberto Cavalli'ye emanet etmiş. İngiliz marka 2010, 2011 ve 2012 yıllarında da dikkat çekici araçlarıyla Life Ball'a renk katmıştı.

Dikkat çekici bir dış görünüme sahip olan aracın standart versiyonlarında kromla kaplanan ön panjur çerçevesi, yan aynalar, kapı kolları, far ve stop çerçeveleri gibi parçaların tamamı altın rengine bürünürken aynı rengi tavan ve jantlarda da görmek mümkün.


Aracın gövde rengini de özel olarak seçen Roberto Cavalli bakış açısına göre kahverengi ile siyah arasında değişen tonlara sahip olan boyayı kendi otomobillerinin bazılarında da kullanıyor. Kapıların alt kısımlarında modacının ismi dikkat çekerken panoramik cam tavan üzerine de logosu eklenmiş.


Camlara uygulanan filmleri bile altın renginde seçen Cavalli'nin iç mekanda normalde piyano siyahı, gövde rengi veya kromajlı durumda bulunan yüzeyleri de altın rengine boyaması sürpriz olmamış. Siyah renkli deri döşemelere sahip koltuklarda baklava desenleri ve Cavalli armalı kafalıklar dikkat çekerken aynı arma, aracın özel anahtarlığı ve bardaklık içerisine yerleştirilen parfüm şişesinde de kendisini gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder