23 Haziran 2012 Cumartesi

Porsche 911 Carrera


Alman üretici Porsche, 991 kasa kodlu 911 modelleri için hazırladığı gövde kitlerini, Carrera S için geliştirdiği performans paketiyle birlikte tanıttı.

Sport Design ve Aerokit Cup isimli gövde kitleri ön tampon ve motor kaputu üzerinde yapılan tasarım değişikliklerine odaklanırken Sport Design paketinde sunulan klasik ördek kuyruğu (Ducktail) spoiler Carrera RS 2.7'ye göndermeler yapıyor.


Yeni jant ve egzoz çıkışı seçenekleri de sunan Porsche yan camlar için karartma filmi, gövde rengi deri döşemeler ve alüminyumdan karbon fibere kadar birçok konsol kaplamasını opsiyonel donanıma eklemiş.

Geçtiğimiz ay tanıtılan Club Coupe modelinde birçoğunu görebildiğimiz yeni donanımların yanında yine bu aracın motorunda kullanılan güç paketi de artık diğer 911 Carrera S modellerine uygulanabiliyor. 3.8 litre hacimli motorun gücünü 430 beygire yükselten değişiklikler sonrasında ortalama tüketimde bir değişim olmazken performans değerlerinde artış var.

Maksimum sürati, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanlı modellerde 306, 7 ileri vitesli manuel şanzımana sahip araçlarda 308 km/s'e ulaşan otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi, PDK ve Sport Plus moduyla birlikte 4 saniyeye indirilebiliyor.

2 yorum: