4 Ağustos 2010 Çarşamba

BMW M3 Frozen Edition


BMW'nin özel seri atağı devam ediyor. X6 ve 120i Coupé'nin Performance Unlimited versiyonları ile birlikte A.B.D. pazarına özel M3 modeli Frozen Grey Edition'ı tanıtan firma şimdi de M3'ün 25. yaşını kutlamak amacıyla Güney Afrika pazarına özel bir model olan Frozen Edition'ı tanıttı.

Frozen Grey Edition'da kullanılan mat gri renkle birlikte Frozen Black isimli mat siyah boyayla da alınabilen otomobilde siyah renkli 19 inç çaplı jantlar ve kırmızı fren kaliperleri standart olarak sunuluyor.

İç mekanda yan destekleri yükseltilmiş ve baldır desteği bulunan sportif ön koltukların siyah deri döşemeyle kaplandığı görülürken döşemeleri birleştiren dikiş iplikleri de kırmızı renkli. Karbon fiber konsol kaplamasına sahip olan otomobilde kullanılan direksiyon simidi de koltuklar gibi siyah ve kırmızının kontrastını sunmakta.

Frozen Grey Edition'ın aksine motoru standart haliyle bırakılmayan otomobilde AC Schnitzer'den alınan ve BMW garantisine sahip parçalar kullanılarak 4 litre hacimli v8 motorun 450 beygir güç, 420 Nm tork üretebilmesi sağlanmış.

Sadece 25 örneği üretilecek olan otomobilin 8 adedi bu yıl, geriye kalan 17 adediyse 2011 yılı içerisinde üretilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder