20 Ağustos 2010 Cuma

Jeep Wrangler


Jeep'in, artık klasikleşen bir tasarıma sahip olan modeli Wrangler yenilendi. Dış mekandaki en büyük yeniliği, 2011 model yılıyla birlikte sunulmaya başlanan 5 yeni gövde rengi olan aracın asıl makyajıysa içeride gerçekleşmiş.

Wrangler ve Wrangler Unlimited Sahara versiyonlarında gövde rengine boyanmış bir hard top sunmaya başlayan Jeep aynı zamanda ses izolasyonunu da artırarak iç mekanın çok daha sessiz olmasını sağlamış.

Kokpitle birlikte kapı içleri ve koltukları da yenilenen otomobilde cam açma kumandaları orta konsola, havalandırma ızgaralarının arasına alınırken kapı içlerine yeni tutamaklar yerleştirilmiş. Yeni tasarım direksiyon simdi üzerinden kumanda edilebilen bir ses ve navigasyon sistemine sahip olan Wrangler, MP3 çalar ve flash diskler için bir USB girişi de sunuyor.

Ön yolcu konsolu üzerinde bulunan tutamağın üstünde "Jeep Since 1941" yazısı dikkat çekerken kilitlenebilir torpido gözü ve fileli depolama alanları yeni model yılında sunulan aksesuarlar. Sürücünün görüş açılarını da iyileştiren Jeep, elektrik kontrollü ve ısıtmalı yan aynalarla birlikte arka camların alanını da artırmış.

Üretimi geçtiğimiz hafta başlayan yeni Wrangler'ın fiyatlarıysa henüz açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder