15 Aralık 2010 Çarşamba

Renault Twingo RS Gordini 100


Renault, Twingo Gordini RS'in İngiltere pazarına özel bir versiyonunu tanıttı. Gordini 100 adlı aracın teknik özelliklerinde bir değişim olmazken donanımı zenginleştirilmiş.

Sadece Malta mavisi isimli renkle alınabilecek araçlarda ücretsiz opsiyon olarak çift beyaz şerit sunuluyor. 15 inç çaplı jantlarla donatılmış olan aracın ön sis farlarının yan kısımları ve yan aynaları da beyaza boyanmış. İç mekanda kenarları deri döşemeli, mavi şeritli, Gordini amblemli ve beyaz dikişli koltuklar dikkat çekerken kokpit, direksiyon simidi, vites körüğü ve paspaslar gibi birçok yerde mavi renk görülebiliyor.

CD ve MP3 çalabilen ses sistemi, Bluetooth bağlantısı, hız sabitleme ve sınırlama sistemi, elektrikli camlar ve bağımsız olarak iler-geri kaydırılıp katlanabilir arka koltukları standart donanımında sunan aracın opsiyonel donanımındaysa panoramik cam tavan bulunuyor.

Turbo beslemeye sahip 1.2 litre hacimli motoru 100 beygir güç üretebilen otomobilin maksimum sürati 188 km/s olarak açıklanırken ortalama yakıt tüketim değeri 5.7 litre/100 km olarak belirtilmiş. Aracın İngiltere pazarındaki satış fiyatıysa 11.395 Sterlin olarak belirlenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder