5 Eylül 2012 Çarşamba

Chrysler 300 Glacier Edition


Chrysler, 300 ailesi için sunduğu yeniliklerle birlikte bir de Glacier Edition isimli özel versiyon tanıttı. 300S temelli bir tasarım anlayışına sahip olan otomobilde dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor.

Araca özel buz mavisi gövde rengi sunmaya başlayan Chrysler ön panjur, farlar ve yan aynalarda siyah renk kullanırken diğer 300 modelleri gibi Glacier Edition'da da siyah renkli tavan opsiyonu sunulmaya başlamış. Ön ve arka tamponunun tamamı gövde rengine boyanan otomobilin 19 inç çaplı jantları da füme renkli.


İç mekanında elektrik kumandalı ve ısıtmalı ön koltuklar, özel koltuk döşemesi, piyano siyahı konsol kaplaması ve özel paspaslar dikkat çeken aracın vitesleri direksiyon simidi arkasında bulunan kulakçıklardan kontrol edilebiliyor.

300 ailesinin performansı artırılan motorlarına da sahip olan araçta sunulan 3.6 litre hacimli motor 304 beygir güç, 358 Nm tork üretebilirken 5.7 litre hacimli v8, 368 beygir güç üretebilmekte. Her iki araçta da 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder