11 Temmuz 2012 Çarşamba

Lamborghini Gallardo LP550-2 Speciale HK20


Lamborghini'nin uzun isimli modellerine bir yenisi katıldı. Malezya için hazırlanan Gallardo'dan iki ay sonra tanıtılan bu özel otomobilin görünümü daha sade olsa da sadece 8 örneği buluacak olması aracı çok ender bulunabilir kılacak.

Markanın Hong Kong'a resmi girişinin 20. yılı anısına üretilen otomobil sadece beyaz gövde rengiyle sunulurken gövde üzerinde bulunan çift şerit ve 19 inç çaplı jantlar altın renkli. Alt kısmı siyah renkli olan ön splitter, yan etekler, spoiler ve arka difüzör uyumlu bir görünüm sergilerken Ön ve arka tamponların üzerinde "Speciale HK20" logoları göze çarpıyor.


İç mekanında tasarım olarak bir değişiklik bulunmayan Gallardo'nun direksiyon kolonunda yer alan vites değiştirme kolları kırmızıya boyanırken deri ve Alcantara kaplı koltukların kafalıklarında HK20 logosu bulunuyor. Aynı logo kapı eşik kaplamaları, paspaslar ve vites kontrol panelinde de yer alıyor.

5.2 litre hacimli v10 motoru 550 beygir güç, 540 Nm tork üretebilen otomobil arkadan itişli olarak üretilecek ve fiyatı 3.680.000 Hong Kong Doları (Yaklaşık 880.000 TL) olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder