13 Aralık 2011 Salı

Hedef Mégane


Hatırlayacağınız gibi Mayıs ayında, Mehmet Okur ve Kareem Abdul Jabbar'ın katıldığı Méganeomani etkinliği ile tanıtılıp ülkemizde satışına başlanan Mégane CC bu iki oyuncu tarafından imzalanmıştı. Bu özel aracı sosyal medyayı kullanarak hediye etmek isteyen Renault eşine az rastlanır bir kampanyaya girişmiş. Sözü çok uzatmadan gelen basın bültenini aşağıda paylaşıyorum:


Renault’nun Hedef Mégane projesi boyunca görev yapacak bir robot, yüzlerce Mégane CC anahtarından birini sizin için seçecek. Seçilen anahtar safkan Mégane CC’nin kapısını açarsa, otomobil sizin olacak!


Hedef Mégane projesi, bir kişiye Kareem Abdul-Jabbar, Horace Grant ve Mehmet Okur’un imzaladığı Mégane CC kazandıracak. 13 Aralık’ta www.hedefmegane.com internet sitesi aracılığıyla başlayacak olan uygulama, yalnızca bir robot ve bilgisayar tarafından kontrol edilecek. Anahtar havuzundan bir Mégane CC anahtarı çekmeye programlanan robot, bilgisayar başındaki katılımcılar için bir anahtar çekecek. Çekilen anahtarın Mégane CC’nin kapısını açması halinde, kullanıcı anında otomobilin sahibi olacak!

Canlı yayında kazanma şansı

Uygulamaya katılmak isteyenlerin, Mégane CC kazanmak için öncelikle anahtar çekme sırasına girmeleri gerekecek. Bunun için de katılımcılar, öncelikle Facebook’tan ya da www.hedefmegane.com sitesi üzerinden uygulamaya bağlanacak. Arka planda Mégane CC’nin göründüğü gerçek mekandaki robot kol, sırası gelen kullanıcı için bir anahtar çekecek. Robot, daha sonra bu anahtarla otomobilin kapısını açmayı deneyecek. Çekilen anahtar otomobile aitse, kullanıcılar çekiliş ya da kura olmaksızın Mégane CC’nin sahibi olacak.

Görevleri yerine getirenler sıraya girecek

Ancak anahtar çekme sırasına girmek isteyenlerin öncelikle yapması gerekenler var. Her saat başı, sanal ortamdaki sırada bonus bölmeler açılacak ve kullanıcıların sosyal medya üzerinde yapacakları görevlerle bu bölmelerin sahibi olabilecek. Böylelikle Hedef Mégane heyecan dolu bir mücadeleye dönüşecek. Tüm aktivitelerin canlı olarak izlenebilmesi için hafta içi her sabah saat 10’dan akşam 6’ya kadar canlı yayın gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder