5 Şubat 2011 Cumartesi

Cadillac CTS-V Black Diamond


Cadillac, yarış modelinin ardından CTS serisinin en güçlü aracı için yeni bir donanım paketini gün yüzüne çıkarttı. Sınırlı sayıda sunulması planlanan özel donanımın Sedan, Coupé ve Sport Wagon gövde versiyonlarında alınabileceği belirtildi.

Bu araca özel hazırlanan ekstra parlak siyah renkle birlikte 19 inç çaplı jantların da siyaha boyanması Black Diamond (Siyah elmas) isminin hakkını vermiş. Önde 6, arkadaysa 4 pistonlu kaliperlere sahip olan fren sisteminde kullanılan Brembo marka kaliperler sarı renge boyanmış.

Aracın iç mekanına geçildiğinde de dışarıdaki renk kombinasyonlarının korunduğu gözlemlenebiliyor. Konsol ve kapıların üst kısmı, koltukların yan taraflarıyla birlikte siyah deriyle kaplanırken kapı içleri ve koltukların orta kısımları sarı renkli süetle kaplanmış.

Direksiyon simidi de siyah renkli süetle kaplanırken bütün deri parçalar sarı renkli dikiş iplikleriyle birleştirilmiş. İç mekanda dikkatleri çeken bir başka unsur da konsol ve kapı içlerinde kullanılmış siyah renkli ahşap kaplama.

A.B.D.'de 69.190 Dolar seviyesinden başlayan fiyatlara satılacak olan otomobilin standart modellerle arasındaki fiyat farkı 4.850 Dolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder