17 Haziran 2011 Cuma

Chevrolet Colorado Rally


Yeni nesil modellerinin ilk şekli Mart ayında tanıtılan Colorado Arjantin'de bir konsept versiyona daha kavuştu. Arazi şartlarında daha hızlı bir şekilde ilerlemek amacıyla değişik aksesuarlarla donatılan aracın görünümü oldukça etkileyici.

İlk olarak süspansiyon sistemi yükseltilen araç 18 inç çaplı jantlarla donatılırken tampon ve tavana ek LED ışıklandırmalar yerleştirilmiş. Hem ön hem de arkaya ikişer adet çeki demiri eklenen aracın hem ön hem de arkasında 5.5 beygir güç üretebilen vinçler kullanılmış. 23 metre uzunluğunda kablo sunan vinçler 4 ton kapasite sunmakta.

Kasa kapağı boşluklu tasarlanan pick up plastikle kaplanmış bir kasaya ve bu bölüme yerleştirilen bir yedek lastiğe sahip. Yan aynalarında sis farları bulunan aracın kaput ve arka camları da yenilenmiş.

İç mekanı da dışı kadar dikkat çekici olan Colorado Rally alt ve üst kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, yarış koltukları, 5 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, takla kafesi, ek gösterge ve alüminyum süslemeler, özel döşemeler ve profesyonel bir GPS ünitesine sahip.

Tanıtılan ilk konsept gibi 2.8 litre hacimli bir turbo Diesel motorla donatılan araç menuel şanzımana ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder