8 Eylül 2017 Cuma

Mercedes-Benz S Serisi Coupe ve Cabriolet


Frankfurt'ta Mercedes standında yer alacak yeniliklerden birisi de makyajlanan S Serisi Coupé ve Cabriolet modelleri olacak. Görünümü büyük bir değişiklik sunmayan modellerin bazılarında mekanik değişiklikler var.


Görünümde yapılan değişiklikler OLED teknolojisine geçen stoplar, farklı iç desene kavuşan farlar ve elden geçirilen tamponlarla sınırlıyken AMG versiyonlarında Panamericana ön panjurun gelişi dikkatlerden kaçmıyor. Jant seçenekleri de tahmin edileceği gibi farklı seçeneklerden oluşuyor.


İç mekanda 12.3 inç büyüklüğünde çift ekran görev yapmaya devam ederken COMAND bilgi-eğlence sisteminin en son sürümü araçlara eklenmiş. Bir diğer ilginç donanım da klima, masaj, ambiyans ışıklandırması ve parfümü kullanarak iç mekan modunu değiştiren Enerji Veren Konfor fonksiyonu.


Daha önce S400 ismiyle tanıtılan aracın S450 olarak anılmaya başlamasının ardından asıl yenilik S63 modellerinde yaşanmış. 5.5 litre hacimli motora veda eden araçlarda artık çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 ünite bulunuyor. 612 beygir güç, 900 Nm tork üretebilen motor dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana sahip. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 300 km/s'te sınırlı.

2 yorum:

  1. onur bey s65 amg ? v12 ' yi öldürdüler mi yoksa ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var var. Değişiklik yok diye yazmadım. Yarım saniye daha kötü oldu 0-100 hızlanması S63'ten.

      Sil