2 Ocak 2011 Pazar

Chevrolet Silverado 2500HD Z71


Chevrolet, "Z" ailesini genişletiyor. Modellerinin sportif versiyonlarının isimlerine bu harfi ekleyen üreticinin son sportif modeli dev pick up Silverado HD oldu. 2009 yılında Silverado ZR2 isimli yüksek performanslı konsept  modelini tanıtan firma bu şekilde büyük pick up modelinin "Z" model sayısını artırmış oluyor.

20 inç çaplı ve koyu renkli jantları, yenilenen kaput tasarımı, gövde rengi ön panjuru, dev egzoz çıkışı, yeniden şekillendirilen kasa kapağı ve yan kısmındaki dev çıkartmalarla diğer modellerden ayrılan aracın iç mekanında beyaz renkli kaplama paketi, deri döşeme, ön koltuk kafalıkları arkasında televizyon, DVD oynatıcı, navigasyon sistemi, kablosuz internet bağlantısı ve ambiyans ışıklandırması gibi donanımlar bulunuyor.

6.6 litre hacimli v8 turbo Diesel motoru 397 beygir güç, 1.037 Nm tork üretebilen araçta 6 ileri vitesli otomatik şanzıman görev yapıyor.

3 yorum:

  1. Bu modellerin Türkiye'de olmadığını gördükçe vergi sistemi ve benzin fiyatları konusunda sevgili hükümetimizi takdir edesim geliyor...

    YanıtlaSil
  2. Olmaması bir yana getirilmesi teklif bile edilemez kategorisinde bu tip araçlar malesef.

    YanıtlaSil
  3. Bu arabaysa biz neye biniyoruz?

    YanıtlaSil