16 Aralık 2015 Çarşamba

Infiniti QX60


Infiniti'nin crossover modellerinden QX60, yeni yıla makyajlı olarak girecek araçlar arasına katıldı. Görünümde farklılık minimal olsa da kalite algısının yükseltilmesi marka imajının daha iyi yansıtılması adına önemli bir gelişme.

Dışarıdan bakıldığında yenilenmiş ön tampon, farklı ön panjur, rötuşlanmış farlar, yeni jantlar, sinyallere sahip yan aynalar, daha az kromaja sahip arka plakalık ve aşağıya alınan arka reflektörler gibi küçük değişiklikler sunan otomobilin süspansiyon sistemi de elden geçirilmiş.


İç mekanda daha da az görsel farklılık sunan QX60'ın bu bölümünde sunulan yumuşak yüzeyler artık daha çok yer kaplarken yeni camlar sayesinde ses seviyesi aşağıya çekilmiş. Üç bölgeli havalandırma sistemi de elden geçirilirken ek USB girişleriyle bilişim çağına ayak uydurulmuş.

Kaputu altında yenilik bulunmayan aracın 3.5 litre hacimli v6 motoru 268 beygir güç, 336 Nm tork üretebilirken hibrit seçenekte görev yapan 2.5 litre hacimli benzinli motor ve elektrik motoru karma kullanımda 253 beygir güç, 330 Nm tork üretebiliyor.

2 yorum: