27 Nisan 2012 Cuma

Bentley Mulsanne Diamond Jubilee


İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley, büyük sedan modeli Mulsanne'ın özel donanımlı bir versiyonunu tanıttı. Sunduğu yenilikler görsel olan yeni araç Kraliçe 2. Elisabeth'in tahta çıkışının 60. yılını kutluyor.

2. Elisabeth'in doğum günü olan 21 Nisan'da tanıtılan aracın dış görünüşünde kromajlı 21 inç çaplı jantlar, özel gövde renkleri, C sütununa yerleştirilen Bentley logosu ve bolbol kromaj dikkat çekerken içeride altın renkli dikiş iplikleriyle işlenmiş "Diamond Jubilee" logoları kafalık ve yastıklarda kendisini gösteriyor.


Orta konsolun üst kısmında da görülebilen bu armaya sınırlı üretim plakaları eşlik ediyor. Baklava desenli deri döşeme, arka koltuk sırtlıklarına kadar uzanan ahşap kaplama, metal pedal seti, arka koltuklar için eğlence sistemi ve Naim ses düzeneği standart donanımda sunulmakta.

60 örneği üretileceği açıklanan aracın çift turbo beslemeye sahip 6.75 litre hacimli v8 motorundaysa bir değişiklik yok. 512 beygir güç üretebilen motorun maksimum tork değeriyse 1.020 Nm.

1 yorum:

  1. Direk 7.0 litre 16 silindir 48 valf olaydı eyiydi... Benzini yerlere döke saça gitmek için daha iyisi yapılabilirdi.

    YanıtlaSil