29 Ekim 2011 Cumartesi

Chevrolet Corvette Carlisle Blue Grand Sport ve Z06 Ron Fellows "Hall of Fame" Tribute


Chevrolet'nin SEMA Show 2011 yenilikleri arasında Camaro modellerinin yanında iki de Corvette bulunuyor. Her ikisi de 2012 yılında satışa sunulacak olan opsiyonel parçalara sahip olan konsptlerden ilki bir organizasyon, ikincisiyse bir yarış pilotuna adanmış.

Corvette Carlisle Blue Grand Sport, "Corvettes at Carlisle" isimli Corvette sahipleri buluşmasının 30. yılı anısına hazırlanmış. Carlisle mavisi ismini taşıyan özel gövde renginin yanında beyaz renkli şeritler, önde 18, arkadaysa 19 inç çaplı şık jantlar, karbon fiberden üretilmiş splitter ve yan etekler, arka spoiler ve gri fren kaliperleri sunuluyor.

6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılan ara. Corvette'in standart 6.2 litre hacimli v8 motoruna sahip olsa da bu ünite elde üretilmiş. Adaptif süspansiyon sistemiyle daha iyi bir yol tutuş performansına sahip olan aracın egzoz sisteminde de ses seviye ayarı bulunuyor.

İç mekanında siyah renkli deri döşeme, alüminyum pedal seti, özel paspaslar, beyaz renkli kol dayanağı, lacivert renkli dikiş iplikleri, karbon fiber konsol kaplaması bulunan aracın 2012 yılı donanım listesinde bulunacak olan Bose marka ses sistemi dokunmatik ekranla birlikte USB ve iPod portları sunuyor.


Corvette Z06 Ron Fellows "Hall of Fame" Tribute, isminden de anlaşılacağı gibi C5.R ve C6.R takımlarında yarışan ve 2011 yılında Corvette Hall of Fame'ine kabul edilen pilot Ron Fellows onuruna hazırlanmış bir otomobil.

Z07 performans paketiyle donatılan kırmızı renkli araçta beyaz çift şerit, karbon fiberden üretilmiş splitter ve yan etekler, siyah renkli far çerçeveleri, yine aynı renkte yan ayna ve jantlar, kırmızı fren kaliperleri ve özel grafikler yer alıyor.


İç mekanında siyah renkli deri döşeme ve kırmızı dikiş iplikleri kullanılırken direksiyon simidi, vites ve el freni kollarında süet kullanılmış. 2012 yılında sunulacak olan Centennial paketinde yer alan koltuklara sahip olan araçta metal pedal seti ve adaptif süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder