2 Nisan 2013 Salı

Volvo S60, V60 ve XC60 R-Design


Makyajlı modelleri Şubat ayında tanıtılan Volvo S60, V60 ve XC60'ın R-Design paketli versiyonları da gün yüzüne çıktı. Makyaj öncesi sunulan R-Line paketinden daha sportif görünen araçların kaputları altında bir yenilik sunulmuyor.

Ön tamponda sunulan siyah renkli plastik parçalar daha agresif bir görünum sunarken ön panjurun piyano siyahına boyanmış olması dikkatlerden kaçmıyor. Daha geniş yan eteklere sahip olan otomobillerin metalik yan aynaları da şık duruyor.


Arka kısımda çift egzoz çıkışı ve küçük difüzör gibi sportif detaylara sahip olan otomobillerin iç mekanında daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar ve nubuk döşemeler bulunuyor. S60 ve V60 modellerinde 19 inç çaplı jantlar sunan Volvo XC60'ı 20 inç çaplı örneklerle donatmış.


15 mm alçaltılan gövde ve %15 sertleştirilmiş süspansiyon sistemiyle daha dinamik sürüş karakteristikleri sunan araçlardan 3 litre hacimli benzinli motora sahip T6 versiyonlarında performans artışı da yaşanmış. Yeni otomatik şanzıman yazılımı sayesinde S60 ve V60 modellerinin 0'dan 100 km/s sürate hızlanmaları 0.2 saniye çabuklaşırken XC60'ta kazanılan süre 0.4 saniye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder