19 Ağustos 2010 Perşembe

Nissan Note


Nissan, küçük hatchback-MPV modeli Note'u hafifçe makyajlıyor. Operasyon sonrasında daha dinamik bir görünüme kavuşan aracın motor seçenekleri de artık Euro 5 uyumlu.

Ön tampon ve panjurunda hafif değişiklikler yapılan aracın kapı kolları için gri renk seçilirken B ve C sütunları parlak siyah renge boyanmış. Bagaj kapağında krom çıta kullanılan otomobilde koyu renkli jant seçeneği sunulurken gövde için de birisi kırmızı diğeri gri olmak üzere iki yeni seçenek sunulmaya başlanmış.

İç mekana adım atıldığında donanım seviyesine göre ön kapı eşiklerinde koruma, daha güçlü bir ses sistemi, akıllı anahtar, otomatik yanan farlar, otomatik silecekler, yeni bir iç mekan rengi, koyu renkli arka camlar ve navigasyon sistemi gibi ekipmanların standart olarak sunulduğu görülüyor. Sürüş güvenliği konusunda da ilerleyen Note'un bütün modelleri ESP'yi standart olarak sunuyor.

1.4 ve 1.6 litre hacimli benzinli motorları artık Euro 5 egzoz normlarına uyan aracın bu motorlarıyla ilgili performans verileriyse henüz açıklanmadı. Nissan, donanımı zenginleştirilen aracın Avrupa fiyatında bir değişiklik olmayacağı müjdesini de verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder