3 Ağustos 2011 Çarşamba

Imperium Bentley Continental GT


İngiliz modifikasyon firması Imperium, İngiltere'nin tanınmış iş adamlarından birisi için hazırladığı Bentley Continental GT modelini tanıttı. Kişiye özel araçlar hazırlamasıyla ünlü olan firma araç sahibinin ismi gibi otomobilin performans verilerini de gizli tutuyor.

Kişiye özel üretildiğinden bir örneği daha bulunmayacak olsa da ileride sipariş vermek isteyen müşterilerin dikkatini çekmeye çalışan firma aracın kaput ve ön tamponunu yenilerken LED sis farları ve 22 inç çaplı jantları unutmamış. Yenilenen gövde parçalarının tamamı karbon fiberden üretilen aracın yan eteklerine ekler yapıştırılırken yenilenen arka tamponun alt kısmına büyük bir difüzör eklenmiş.

Elden geçirilen süspansiyon sistemi aynı zamanda alçaltılan aracın bagaj kapağının üzerine küçük bir spoiler eklenirken dörtgen şekilli egzoz çıkışları oldukça büyük tasarlanmış.

İç mekan fotoğrafları henüz basınla paylaşılmayan aracın yüksek kalitede deri ve Alcantara döşemeyle birlikte karbon fiber ve ahşap kaplamaya sahip olduğu belirtilirken kokpitte piyano siyahının da kullanıldığı açıklanıyor.

1 yorum:

  1. İlk kez bir Bentley modifikasyonunu beğendim... Alman ve diğer firmalar Bentleyin aristokrat kimliğini zedeliyor, hiphopçı arabasına döndürüyorlardı. Şahane olmuş ancak arka spoyler İnfiniti den arak!

    YanıtlaSil