25 Ocak 2010 Pazartesi

Peugeot 407


Fransız üretici Peugeot, ülkemizde uzun süredir, 407 modelinin sadece 1.6 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılmış olan versiyonunu satmaktaydı. Daha önceleri 2 litre hacimli benzinli ve turbo Diesel versiyonları da satılmış olan otomobil, Citroën C5'te de kullanılan yeni turbo Diesel motorla donatıldı.

2 litre hacimli turbo Diesel motor 163 beygir güç, 320 Nm tork üretebiliyor. Overboost fonksiyonu sayesinde kısa bir süre için maksimum tork değeri 340 Nm olabilen motor, 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. Manüel değişime de imkan veren şanzıman, aracı 0'dan 100 km/s sürate 9.6 saniyede ulaştırırken 210 km/s maksimum sürate imkan tanıyor. Ortalama yakıt tüketimi 100 km mesafede 6.8 litre olarak açıklanan otomobilin CO2 salınımıysa kilometre başına 179 gram seviyesinde.

Ülkemizde en üst donanım versiyonu olan GT Line paketiyle satılan araçta 17 inç çaplı jantlar, ön ve arkada park yardımcıları, deri kaplı, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar, elektrikli sunroof, 7 inç büyüklüğünde renkli bilgi ekranı, USB port, Bluetooth uyumlu CD ve MP3 çalabilen ses sistemi, otomatik yanan ve yıkama fonksiyonlu Xenon farlar ve hız sabitleme sistemi gibi donanımlar bulunuyor. Diğer versiyonlarda opsiyonel donanımlar arasında bulunan metalik boyayı da standart donanımında sunan aracın opsiyon donanım listesinde ekipman bulunmuyor. Otomobilin kampanya dahilindeki fiyatı 75.850 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder