12 Haziran 2011 Pazar

Renault Mégane RS Trophy


Renault, Mégane ailesini daha da sportif bir hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Bu bağlamda yeni bir modelin tanıtımını yapan firma, ailenin en güçlüsü Mégane RS'i daha da güçlendirmiş.

19 inç çaplı, çevresi kırmızıya boyanmış siyah renkli jantlar, LED gündüz farları, siyah renkli tavan ve kırmızı fren kaliperleri gibi detaylarla tanınabilen aracın iç mekanında Recaro marka yarış koltukları, sınırlı üretim plakası ve orta konsolda bulunan sürüş bilgisi ekranı fark ediliyor.


Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 265 beygir güç, 360 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 6 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 254 km/s'i buluyor. Ortalama yakıt tüketim değeri 8.2 litre/100 km olarak açıklanan aracın CO2 salınım değeriyse kilometre başına 190 gram.

Sarı, siyah, beyaz ve gri gövde renkleriyle alınabilecek olan otomobilden 500 adet üretilmesi planlanıyor. Fransa, Avusturya, Slovenya, Almanya, İspanya, İtalya, Portekiz, İsviçre ve İngiltere'de satılacağı açıklanan aracın başlangıç fiyatıysa 35.500 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder