19 Şubat 2013 Salı

Bentley Continental Flying Spur

 

İngiliz üretici Bentley, büyük sedan modeli Continental Flying Spur'ü yeniledi. Resmi tanıtımı yarın yapılacak olan otomobilin ilk fotoğrafları internete düştü.

Güncel Continental ailesinin tasarım detaylarını taşısa da her noktası yenilenen otomobilin dörtlü farlarında yapılan değişiklikle artık dışarıda bulunan daireler daha büyük. Daha dik bir ön panjur ve ön tamponda geniş bir hava girişi sunan aracın ön çamurluklarının arkasına süslemeler yerleştirilmiş. Yeni jant seçeneklerine sahip olan otomobilin yan aynalarıyla birlikte yan çizgisi de değiştirilmiş.


En büyük farklılığı arkasında sunan Flying Spur 90'lı yılların Bentley modellerinde olduğu gibi arkaya doğru alçalan uzun bir bagaj kapağına sahip. Yatay yerleştirilen stoplar LED teknolojisine sahipken daha ince tasarımlı tampon oval egzoz çıkışlarına ev sahipliği yapıyor.


İç mekanda sunulan tasarım değişikliği daha sınırlı olsa da standart paletin içerisine dahil edilen yeni döşeme ve kaplama seçenekleri oldukça farklı bir atmosfer yaratmış. Arka koltuklarda yaşam alanı daha da genişletilirken donanıma farklı dijital ekranlara sahip klima ve televizyonlar eklenmiş.

5 yorum:

  1. ya bu ingilizler coşmuş ya herşeyiyle muhteşem bir araç

    YanıtlaSil
  2. bentley vw grubuna ait

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çalışanlar ingiliz ve bentley bana göre safkan ingiliz saygılarımla

      Sil
  3. dış tasarımda önceki daha iyiydi

    YanıtlaSil
  4. Her şey güzel de keşke dış taraftaki ön farı daha büyük yapmasalarmış

    YanıtlaSil