27 Haziran 2012 Çarşamba

Ford F-150 Limited


Ford'un yüksek satış rakamlarına ulaşan pick up modeli F-150, lüks donanıma sahip Limited versiyonuna kavuştu. Görsel yeniliklerle dikkat çeken aracın tek motor seçeneği bulunuyor.

Kromajlı ön panjur, gövde rengi tamponlar, xenon farlar, 22 inç çaplı, kromajlı jantlar, yine gövde rengine boyanan kapı kolu, yan ayna üst kısımları ve çamurluk korumalarının yanında Limited logoları da kimliği ele veriyor.


İç mekana geçildiğinde yolcularını yeni deri döşeme renk seçenekleriyle karşılayan F-150 Limited, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlarına sahip koltukların sırtlıklarında özel logolar sunuyor. Orta konsolda alüminyum ve piyano siyahı kaplamalar, 8 inç büyüklüğünde navigasyon ekranı ve uydu radyosu dikkat çekerken elektrikli olarak katlanabilen yan aynalar, yağmur sensörü, programlanabilir bilgi ekranı, SYNC ve MyFord Touch arayüzleri ve geri görüş kamerası standart donanıma eklenmiş.

Kaputunun altında turbo beslemeye sahip 3.5 litre hacimli v6 motor görev yapan araç 370 beygir güç, 570 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulan F-150 Limited sadece dört kapılı gövde seçeneğiyle alınabilecek.

4 yorum:

  1. çok başarılı bir web siteniz var yakından takip ediyor başarılarınızın devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Hocam, başarılı bir iş yapıyorsun..Devam et..Yalnız yazılarını daha çok görselle desteklersen daha iyi olur gibi..Naçizane..

    YanıtlaSil
  3. Ben de isterim daha çok görsel hatta video ama onları işleyecek zaman olmuyor genelde. Bir de depolama sorunu var tabi.

    YanıtlaSil