13 Ekim 2010 Çarşamba

Peugeot RCZ Asphalt


Peugeot'nun Zagato tarafından tasarlanan coupé modeli RCZ'ye yeni bir versiyon ekleniyor. İlk fotoğrafları basınla paylaşılan aracın teknik verileriyse henüz gün yüzüne çıkmadı.

İsmini hak eder şekilde özel bir siyah gövde rengine sahip olan aracın 19 inç çaplı jantları da koyu renkli. İç mekanında yapılan değişiklikleri de henüz açıklamayan Peugeot, ön koltuklarda "Asphalt" armaları bulunacağını görsel olarak teyit etti.

4 yorum:

  1. Normalde bu tür tâbirleri pek kullanmam lâkin RCZ'yi görünce dayanamıyorum:

    "Yemişim TT'sini..."

    Evet, yemişim gerçekten. Şu araçtaki seksapel, birkaç araçta daha var gözümde, fazla değil.

    YanıtlaSil
  2. Aslında büyük bir hayranı değilim RCZ'nin fakat gerçek hayatta duruşu çok güzel gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. 50 tane TT cıkarır cebinden, su uyduruk fransız tenekesi audi ile kıyaslayan akıllara yazık. görünüşü görünüşü diye de abartılıyor, sıradan bi peugeot işte nesi özel.. önü aynı 308 ki hiç sevmem arkası da oldukca cirkin. rakibi oldugu araçlardan hangisinden daha iyiymiş bu? tt'den mi? 1 series coupe'den mi? güldürmeyin..

    YanıtlaSil
  4. Tasarımın güzelliği sübjektif. Kimilerine göre de diğer küçük coupé modelleri arasında Zagato tasarımına yaklaşan yok. Zevk meselesi.

    Performansı aynı olduğu durumda fiyatı kendisinden en az %50 daha fazla olan Alman otomobilleriyle karşılaştırılması bile Peugeot'nun başarılı bir strateji izlediğini gösteriyor aslında ki bu araçlar RCZ'nin doğrudan rakibi bile değil.

    YanıtlaSil