28 Kasım 2010 Pazar

Opel Antara


Chevrolet'nin Captiva modelini makyajlamasının ardından aynı temellerde üretilen bir başka SUV olan Opel Antara'nın da makyajlanmış versiyonları tanıtıldı. Makyajlı Corsa modelleriyle birlikte tanıtılan aracın üzerinde yapılan güncellemeleri fark etmek için oldukça dikkatli olmak gerekiyor.

Farlar, ön panjur, kaput ve ön tamponu yeniden tasarlanan aracın jant seçenekleri yenilenirken stoplar ve arka tampon üzerinde de küçük oynamalar yapılmış. İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmamış olan aracın motor seçeneklerinin tamamı Euro5 normlarına uygun olacak şekilde modifiye edilmiş.

2.2 litre hacimli yeni turbo Diesel motorunun 163 ve 184 beygir güç üretebilen iki versiyonu bulunan Antara her iki versiyonda da manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri sunarken iki tekerlekten çekiş sistemi sadece düşük güçlü olan modelle birlikte alınabiliyor. 2.4 litre hacimli benzinli motoru 170 beygir güç üretebilen aracın bu motor seçeneğinde de altı ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman ile iki veya dört tekerlekten çekiş sistemi alınabiliyor.

Donanımı da zenginleştirilen Antara'nın bütün modellerinde elektronik el freni ve yokuş kalkış yardımcısı standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder