4 Mart 2010 Perşembe

MANSORY Panamera Turbo



Porsche Panamera Turbo modifikasyonu yapan firmalar arasına MANSORY de katıldı. Üstelik bu katılım oldukça iddialı bir görsel modifikasyonla birlikte geldi.

LED gündüz farlarına sahip, tamamen yeni tasarım bir ön tamponla donatılan aracın ekstra havalandırma kanallı kaputu da MANSORY tasarımı. Genişletilen çamurluklarının önü ve arkasında hava kanalları açılan otomobilin yan etekleri de yeniden tasarlanmış. Yan görünüşünde, üzerine LED aydınlatma eklenen aynalarla birlikte 21 inç çaplı jantları da dikkat çeken aracın opsiyonel donanımında 22 inç çaplı jantlar da sunuluyor.

Arka kısımda yeni tasarlanmış tamponla bu tamponun altına eklenen büyük difüzör dikkatleri üzerine çekiyor. Merkezi egzoz çıkışları da modifikasyon sonrasında gelen aksesuarlardan. Otomobilin arka spoileri için iki seçenek sunan MANSORY, istenirse standart spoileri karbon fiber yaparken istendiği takdirde yine karbon fiberden üretilen sabit bir spoiler kullanabiliyor.

Otomobilin motoruna da dokunmadan geçmeyen firma elektronik kontrol ünitesini yeniden programlarken egzoz sistemi ve turbo beslemeleri yenilemiş. Modifikasyonlar sonunda çift turbo beslemeye sahip 4.8 litre hacimli v8 motorun gücü 690 beygire ulaşırken maksimum tork değeri 850 Nm olarak açıklandı. 0'dan 100 km/s sürate 4 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 328 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder